ROSES SENSE LLAR

ROSES SENSE LLAR – Roses Virtuals per Sant Jordi

San Jordi és una festa que es viu al carrer: llibres i roses, abraçades i rialles, cultura i lectures, flors i colors omplen les places i passejos de la ciutat.

El nostre repte és fer arribar aquesta joia a la vida de  les persones que viuen al carrer.

Amb el símbol de les roses sense llar, us presentem quatre històries de vida al carrer, històries de persones que venen a Heura a viure la bellesa de les relacions per combatre les espines de l’aïllament.

L’Olga i la seva història.

L’Olga té 43 anys, va néixer a Rússia i el seu problema d’alcoholisme l’ha portat a passar molt de temps al carrer.

A Heura ha trobat un espai de pertinença, on sent que té una casa i acompanyament social per fer procés de reconstrucció personal. A més, a les nostres dutxes atén la seva higiene, es talla el cabell i li dona color. Tenir cura de la imatge personal enforteix la seva autoestima.

L’Antonio i els carrers de la seva Barcelona.  

L’Antonio té 64 anys, és de Barcelona i ha tingut una addicció a l’heroïna que l’ha portat a viure molt de temps al  carrer. Ara s’ha rehabilitat i lloga una habitació.

A Heura rep acompanyament social en allò que ell demana i hi té una Llar on trobar resguard cada tarda. Gaudeix  del nostre espai de relació social on juga al dominó i parla amb altres persones, ja siguin voluntàries o que viuen al carrer.

Les matinades de l’Alba.

L’Alba té 50 anys, és de Barcelona i des que l’han desallotjat del pis que llogava ha començat a viure al carrer, ha sofert violència masclista i s’ha refugiat en el consum.

Ha perdut la confiança en la gent. Però de tant en tant torna a Heura on sap que sempre hi troba alguna persona que l’escolta i que l’acompanya, al seu ritme.

Les relacions d’esperança del  Mihail 

El Mihail té 43 anys, va néixer a Bulgària i va venir a Espanya amb la seva família. Des de que s’ha separat ha començat a viure al carrer de manera intermitent. És molt treballador, però la seva addicció a l’alcohol no li permet avançar en la seva situació social.

A l’Hort Social d’Heura ha trobat una família, un espai propi i també  dels seus companys. Prenen decisions de manera col·lectiva, i ell sent que la seva veu és escoltada. És un espai de teràpia emocional en contacte amb la natura.

Us convidem a acollir una rosa sense llar  fent-nos arribar un donatiu per Sant Jordi.

Envieu-nos un bizum al codi 09453

Si voleu gaudir de la desgravació fiscal del donatiu envieu-nos un correu indicant nom, DNI, telèfon i adreça a tresoreria@centreheura.org

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.