L’Impacte del voluntariat d’altres  cultures i països

Aquest dies tenim tres persones voluntàries  als nostres serveis

La Yaren ens ajuda  en el tema de comunicació  i la  Minnie i la Sofia  als serveis de dutxes y la torre  de relació .

Avui us presentem  tres histories de generositat

GENERANT OPORTUNITATS  

Quan  han arribat els hi hem preguntat:

Per què has triat realitzar voluntariat durant el seu viatge?

Com et sents o t’has  sentit a Heura?

Vols saber-ho?

Yaren

Vaig decidir treballar com a voluntària després d’escoltar les històries dels meus amics que l’havien viscut abans. Em complau molt poder fer el meu propi treball de manera voluntària i garantir que serveixi a una bona causa.

Quan vaig arribar a Heura, estava molt interessada en les activitats per a persones sense llar, però malauradament no em vaig poder involucrar perquè no parlo castellà ni català. Tothom a Heura és molt amable i agradable. Malgrat la barrera lingüística vam poder gestionar les coses i encara estic molt emocionada amb les setmanes que passaré aquí

Minnie

He sentit la necessitat de fer alguna cosa per a agrair la ciutat que m’ha donat hostalatge en aquests dies ajudant a les persones necessitades que viuen en ella.

Adoro l’experiència amb persones sense llar. M’he sentit ben acollida i dono les gràcies a totes les persones que treballen en el centre i els mateixos usuaris. He apreciat molt l’esforç de tots de comunicar-se amb mi a pesar que no parlava el català

Sophia

He decidit fer voluntariat per a sortir de la seva zona de confort. A més, ho ha vist com una oportunitat per a practicar, ja que estic estudiant psicologia i el meu somni és el de treballar un dia per a refugiats  i persones sense llar.

He gaudit d’estar en el centre. El centre Heura i totes les persones que formen part m’han acollit de la millor forma i he sentit molt de calidesa en tots.

El vostre compromís i ajuda ens permet seguir GENERANT OPORTUNITATS

Gracies per  ser-hi

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.