JUNTS, CONTINUAREM FENT UNA DIFERÈNCIA EN LA VIDA DELS QUE MÉS HO NECESSITEN.

No deixem passar l’oportunitat de ser socialment responsables afavorint l es persones sense llar.  Ajuda’ns a dignificar la vida de qui dorm  al ras

Novetats en el règim fiscal especial i els incentius fiscals per al mecenatge: Una oportunitat per als nostres donants

Al Centre Obert Heura Gràcia, cada contribució que rebem és un suport valuós per continuar amb la nostra missió social. És per això que compartim amb gran entusiasme algunes notícies importants que poden interessar a tots els nostres generosos donants, arran de les recents actualitzacions en la legislació fiscal espanyola.

El passat 19 de desembre, es va promulgar el Reial Decret-Llei 6/2023, introduint canvis significatius en la Llei 49/2002, relacionada amb el mecenatge. Aquestes modificacions, que entren en vigor a partir de l’1 de gener de 2024, porten millores en el règim fiscal especial i en els incentius fiscals per al mecenatge, la qual cosa representa una excel·lent notícia tant per a entitats sense ànim de lucre com per als contribuents que suporten la nostra causa.

Què canvia per als donants del Centre Obert Heura Gràcia?

Increment en les deduccions fiscals per a donants individuals: A partir de l’exercici fiscal de 2024,

Els donants individuals podran beneficiar-se d’una deducció del 80% per a donacions de fins a 250€, un augment significatiu respecte al límit anterior de 150€.

  Per a aquelles donacions que superin aquest import, la deducció aplicable serà del 40%, i podria incrementar-se al 45% en el cas de donacions recurrents, definides com aquelles realitzades de manera consistent durant els tres últims anys.

  El límit de la deducció es manté en el 10% de la base liquidable de l’IRPF.

  Millores per a les entitats jurídiques: Les empreses que contribueixin a la nostra causa també veuran millorades les condicions de les seves aportacions.

  A partir de la declaració de l’Impost sobre Societats de 2024, podran deduir-se el 40% de les seves aportacions, amb la possibilitat d’augmentar aquesta deducció al 50% per a aportacions recurrents.

  A més, el límit de la deducció augmenta al 15% de la base imposable, amb l’avantatge que l’excés no aplicat pot traslladar-se als següents 10 exercicis fiscals.

  Com afecta això a la nostra feina?

  Aquestes modificacions legislatives no només ofereixen majors incentius per als QUE SOU donants actuals o als que VOLEU SER  donants potencials, sinó que també reforcen el nostre compromís amb la transparència i la responsabilitat en l’ús dels fons rebuts.

  En maximitzar els beneficis fiscals per als nostres donants, esperem fomentar un major suport a les nostres iniciatives, el que ens permet continuar endavant amb els nostres projectes socials en benefici de la comunitat.

  Al Centre Obert Heura Gràcia, volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots els nostres donants per la seva generositat contínua.

  Centre Heura – VULL COL·LABORAR

  Aquesta és una oportunitat meravellosa per fer que cada contribució arribi encara més lluny.

  US CONVIDEM  a tots. Als nostres amics i simpatitzants a considerar la possibilitat d’aprofitar aquestes noves avantatges fiscals per continuar suportant la nostra feina.

  Per a més informació sobre com aquestes actualitzacions poden beneficiar-te com a donant, t’invitem a contactar-nos directament.

  Si vols més informació: Informa’t!  (tresoreria@centreheura.org)

  Junts, continuarem fent una diferència en la vida dels que més ho necessiten.

  #MecenatgeSolidari #IncentiusFiscals2024 #SuportSocial #DonarFaLaDiferència #HeuraGràcia

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.