VULL COL·LABORAR

VOLUNTARIAT:

L’equip humà del Centre Heura està format, sobretot, per persones voluntàries; aquest és el suport més important del Centre. Hi ha diferents espais en els que pots col·laborar, depenent de les teves preferències, capacitats i personalitat: en els serveis d’higiene (dutxes), l’espai de relació i acollida, presons, donant suport a tallers o com a tallerista, etc.

Informa’t i/o fes-te voluntari/a, omplint aquest formulari.

“Me ha permitido conocer gente y aportar mi granito de arena para construir una sociedad más justa y solidaria.”

NECESSITATS ACTUALS DE VOLUNTARIAT:

Setembre 2023

Necessitem 5 Voluntaris per l’Espai de Relació “La Torre”.

Dedicació: Cada voluntari dedicarà 1 tarda a la setmana de 16:30 a 19:30

Funcions: dinamitzar l’espai a través de converses i relacions informals (no dirigides) amb les persones que assisteixen a l’espai, preparar i servir el berenar (cafè i pastes), control de motxilles, consigna de maletes, etc.

Si estàs interessada/t: escriu-nos a sotsdirecció@centreheura.org

SOCIS/ES i DONACIONS:

Centre Heura som una associació sense ànim de lucre. Pots fer la teva aportació puntual o periòdica al número de compte de Centre Heura: ES78  2100  3064  3622  0023  7605

*Com que som una Entitat Declarada d’Utilitat Pública, al fer un donatiu tindràs una deducció fiscal del 80% pels primers 150€, a partir d’aquesta quantitat la deducció és del 35% si es la primera vegada de la donació o bé del 40% si la donació es fa regularment.

Si vols més informació: Informa’t!  (tresoreria@centreheura.org)

Formulari per a desgrabar

TEAMING:

APADRINA:

Tenim necessitats puntuals que les publiquem aquí

logo MiAportacion